Webshop

Hele Sinnet

hypnoterapi

© 2018 Aksel Sogstad

Betaling og angrerett

Trykk på PayPal-knappen for å handle. Etter betaling mottar du snart en lenke på epost for nedlasting av filen. Hvis du ikke har PayPal-konto kan du allikevel betale med kredittkort: Trykk du på lenken "Don´t have a PayPal account / Har du ingen PayPal-konto?" etter å ha trykket på PayPal-knappen. I henhold til kjøpsloven har du ubetinget angrerett i fjorten dager. Du behøver ikke begrunne hvorfor du ikke ønsker å kjøpe varen.

Hypnoterapeutiske innspillinger

Disse hypnotiske innspillingen vil ta deg inn i hypnosetilstanden og rette ditt ubevisste sinn inn mot det du ønsker å oppnå. Det er ganske enkelt, det er bare å sette seg godt til rette og slappe av mens du lytter. Her et eksempel som kan introdusere deg for hypnosetilstanden.

 

Jeg anbefaler alle å lære seg selvhypnose (instruksjoner). Da vil du forstå at du allerede har det du trenger for å oppnå det du ønsker.

 

Hver innspilling varer 50 minutter og koster kr 99,- . Følgende innspillinger er tilgjengelig:

1. Perfekt helse - i kropp og sinn

2. Frykt ikke! - gi slipp på frykt

3. Yes! - til økt selvfølelse og selvtillit

Spesifiser innspilling:

Boken presenterer metoder for anvende hypnose og hypnoterapi på forskjellige områder i privatliv og arbeidsliv. Den første delen av boka forklarer og beskriver hypnosetilstanden, den andre delen beskriver endringsarbeid og den tredje beskriver metoder som benyttes i hypnoterapi. Mange av metodene som vises i boka kan leseren gjøre selv*.

Pris kr 119,-. Boken er nedlastbar i epub- og Kindle- og pdf-format. Her er en smakebit. Boken kan også kjøpes på ebok.no.

Affirmasjoner

Du kan bruke affirmasjoner for å styrke din motivasjon og fokus for at du skal oppnå det du ønsker*. Affirmasjoner er enkle forslag som du kan gjenta for deg selv, selv lese inn eller bruke mine innlesinger. Det er litt som å gi deg selv målrettet reklame for det du ønsker å oppnå. Det er mer effektivt hvis du går inn i transe før du lytter. Her er et eksempel på mine innleste forslag for å få bedre selvtillit.

 

Du kan også lytte til affirmasjonene som subliminale innspillinger. Det vil si at de innleste ordene er skjult bak lyden av regn. På den måten blir ditt bevisste sinn ikke lei av å høre forslagene, men ditt ubevisste sinn vil fremdeles høre dem. Du kan kjøpe pakker som jeg har lagd med subliminale innspillinger.

 

Hver pakke koster kr. 49. For dette får du: pdf-fil med affirmasjoner, mp3-fil med innleste forslag og mp3-fil med subliminal innspilling. Følgende affirmasjoner er tilgjengelig:

1: Vektreduksjon

2: Røykfri

3: Selvtillit

4: Selvoppdagelse

 

* Ansvarsfraskrivelse: Resultatene fra behandlingen kan variere. Det er ikke 100 % sikkert at behandlingen vil fungere i alle tilfeller.

 

Spesifiser innspilling: