Sinnet, hjertet, magen og føttene

Sinnets bevissthet, et vidstrakt landskap, åpner seg opp, lik solen og månen beveger seg over himmelen. Et endeløst rom med uante muligheter, som trer fram og tillater alt den plassen det måtte trenge. For hvem har vel ikke vært på fjellet og funnet roen som fjellets storhet tilbyr vår egen eksistens?

Hjertets dype slag i brystet, med forventning om det som kommer, pulserer for, og med livet. Et løfte om at mer vil bli åpenbart. En glede som venter, på veien der framme, en fortelling fra hjerte til hjerte om sjelens forhåpninger om tilhørighet i sammen og i seg selv.

Magen sender ut varm, behagelig energi, som sirkulerer i kroppen, bare den får den nødvendige hvile og får være akkurat der den er, her og nå. Alt stress forsvinner, når den slipper seg selv ut og ned, mens pusten går inn, og danner et fundament for alt som godt i livet.

Føttene danser mot bakken i livets rytme, lett over jorden, men står stødig når det blåser og vet alltid hvor neste skritt bærer hen, og synger sitt hemmelige mantra, det blir bare bedre og bedre for hvert eneste skritt.