Røykfri

Det er en meget god ide å bli røykfri. Jeg bruker hypnose som hjelper deg å bli røykfri.

Årsaken til at vi begynner å røyke er som regel at det dekker et behov, for eksempel et behov for tilhørighet i ungdommen. I voksen alder vet vi at røyk er skadelig og at det er mange gode grunner for å bli røykfri. Allikevel fortsetter mange å røyke. Røyken har blitt en dårlig vane.

Hypnoterapi hjelper deg å endre på slike vaner. Uten at du behøver å tvinge deg selv og bli frustrert. Mange blir overrasket hvordan det på en måte skjer av seg selv, som en naturlig utvikling i samsvar med det vi ønsker.

Lær mer om å bli røykfri ved hjelp av hypnose ved å lytte til følgende innspilling:

Du kan også lese mer i bloggen min om å bli røykfri.

Jeg anbefaler følgende opplegg på tre timer, med en uke mellom hver time. Hver time bringer deg videre i prosessen på en interessant og naturlig måte.

Time 1: Du får informasjon om å bli røykfri og lærer å gå inn i transe. Du styrker din evne til å se deg selv som røykfri.

Time 2: Jeg viser deg hvordan du kan få røyksug til å forsvinne. Vi fjerner negativitet knyttet til tidligere opplevelser og styrker ditt målbilde som røykfri.

Time 3: Vi fullfører prosessen med at du skal bli røykfri og forbereder deg samtidig på å stå imot fremtidige kritiske situasjoner.