En annen dans

Hvis vi ønsker en annen dans, kan ofte det enkleste være å ta noen nye trinn.

333126_1280x1024Det hender vi ønsker at våre relasjoner burde være annerledes, mer harmoniske, at folk ikke plaget oss så mye med sine velmenende formaninger om hva vi bør gjøre og ikke gjøre. Det kan være vi opplever at vi ofte går i det samme mønsteret hele tiden og at vi gjerne skulle ha danset en annen dans.

Det er ikke alltid vi kan velge våre makkere. Vi kan selvfølgelig være mer bevisste på å stenge av for folk som suger energi uten å gi noe tilbake, men mange av de menneskene som er rundt oss må vi forholde oss til, som for eksempel arbeidskolleger, familie og andre som har fått en mer eller mindre permanent plass i våre liv.

Vi kan selvfølgelig drømme om at de skal slutte å tråkke oss på tærne og bevege seg litt mer i takt med oss selv, eller vi kan til og med si det til dem. Ofte fungerer ikke det særlig bra. Det er absolutt ikke sikkert at de har lyst til å danse samba når de egentlig liker reilender.

Det kan faktisk tenkes at det enkleste er at vi selv begynner å ta noen nye trinn som vil lede oss inn i en annen dans, som vil gi oss mer av det vi ønsker og kanskje også bedre muligheter for dem som er rundt oss til å bli kjent med oss.