Sinnsro

Noe av det beste vi kan bruke hypnose til er å få sinnsro. Siden hypnose skjer ved at vi lar oss fascinere av avslapning i kropp og sinn, vil bare det å gå inn i hypnosetilstanden produsere sinnsro. Videre vil vi kunne gjøre terapeutiske metoder for å utvikle og forsterke vår egen evne til å finne denne sinnsroen i oss selv.

Når vi vet at vi kan finne sinnsro selv, så kan vi også la våre egne tanker inspirere oss til å gjøre det som er nødvendig for å få sinnsro når vi måtte trenge det. Det er ikke vanskelig, det er bare å være villig til å rette oppmerksomheten innover og gradvis gi slipp på det daglige tankespinnet ettersom vi går nedover i oss selv og kjenner på en økende grad av avslapning og velbehag.

Dette vil hjelpe oss på mange måter. Vi får tillit til at vi kan finne sinnsro når vi måtte trenge det. Vi kan ta en pause for å lade batteriene. Vi kan gi oss selv alle helsemessige fordeler det er å la kroppen slappe av en stund, uten stress og mas. Og vi kan takke oss selv når vi har gjort det, for det vet vi at vi er bedre i stand til å gjøre det som står videre på programmet.