100, klart det!

Dr. Bernie S. Siegel i innlegget under viser til en observasjon om at mennesker som er overbevist om at de lever til de blir 100 har større sjans for å tilfriskne fra sykdom, som f.eks. kreft.

Den beste måten å begynne å tro at vi kan bli 100 er å innbille noen andre at de kan blir 100. I Kina er det vanlig å ønske at ens foreldre vil bli 100. Så hvis du har en mor eller en far som er litt opp i åra kan du begynne å tenke deg at de kommer til å bli 100. Du kan til å med si det til dem, og du vil merke at det styrker din tro på at de helt sikkert kommer til å bli 100.

Og det er rart med det, når vi hører noe mange nok ganger, så vil vi begynne å lure på om det faktisk ikke er noe sant i det der, at vi faktisk kommer til å bli 100. Det hadde ikke vært så rart om vi begynte å tro at vi skal leve til vi blir 100.

Og det er i hvert fall sikkert at hvis du ser at noen tror at de kommer til å bli 100, så vil det være lett for deg å tro at du kommer til å bli 100.

Nå har du på en enkel måte øket sannsynligheten for at du kommer til å tilfriskne på beste mulige måte helt fram til du blir 100.

Jeg ønsker deg virkelig å bli 100!