hCG og Siri Aabel

Selv om jeg holdt et innlegg på Unitymessen og hadde klienter i løpet av dagen, fikk jeg anledning til å stikke innom foredraget til Siri Aabel om bruk av hCG for vektreduksjon. Det er jeg glad for. Hun hadde selv levd store deler av livet som overvektig, spesielt i underkroppen og hadde ikke fått orden på dette før hun tok en slik kur i Argentina.

Etter at hun kom hjem begynte hun å gi dette til egne pasienter, men det ble det tydeligvis problemer av. For selv om hCG gitt i de doser som hun foreskriver er ufarlig, er det slik at det ikke kan brukes på den måten og hun fikk en advarsel av fylkeslegen. Det betyr at hun kan miste sin lisens. Alt står i boken hennes, som også er artig og spennende å lese.

Siri Aabel, hadde jeg vært overvektig, med et tydelig lavt stoffskifte, så hadde jeg tatt kontakt med deg. Det kan faktisk være jeg gjør det allikevel. Interessant med en lege som både er lege og homeopat. Men jeg får vel vente litt. Du har sikkert stor pågang av nye pasienter nå, rett etter utgivelse av boken.