Avansert selvhypnose

Vi kan gjøre transearbeid med oss selv. For eksempel gå igjennom tidligere minner og se oss selv oppnå det vi ønsker i framtiden.

Det er en god ting å gå inn i transe. Jeg går bare ned trappen. Det er fort gjort. Jeg gjør det som regel mellom hver klient for å få en pause og forberede meg på neste. Da forteller jeg meg selv ganske enkelt: «Aksel du er fullstendig avslappet. du føler deg så vel du kan i hele kroppen her og nå». Så sitter jeg slik og slapper av og henter meg raskt inn, klar for å gi mitt beste i en ny sesjon.

Jeg gjør også selvhypnose når jeg kommer hjem. Da har jeg tid til å gjøre mer avanserte ting. Det jeg skal beskrive her består av å gå tilbake i tid for å hente energi og motivasjon til å se oss selv i framtiden slik vi ønsker å være. Når jeg skriver «avansert» betyr ikke det er vanskelig å gjøre. Det betyr bare at det er mer avansert enn bare å gi en selv positive affirmasjoner.

Tenk litt først over hva du ønsker å oppnå i framtiden. For min egen del jobber jeg med egenkjærlighet og humor for tiden. Jeg ønsker å bli mer glad i meg selv og ta lettere på ting. Du vil kanskje ha andre mål 🙂 Det er så mange ting vi kan ønske oss. En generell ramme kan være ting som er gagnlig for oss selv og andre. Og det viktige er at ønsket er reelt og at det har en viss grad av realisme. Når det er sagt, så kjenner jeg mange som, når de ser seg tilbake, ikke kunne drømme om alle de tingene som de har fått til. Så ikke vær for beskjeden heller.

Instruksjonen er som følger:

DSCF0101Gå inn i transe. Når du er i transe forestiller du deg en veggklokke med minutt- og timeviser og dato. La minuttviseren begynne å rotere mot klokken. Timeviseren følger etter, datoene går tilbake i tid, og slik går dagene, ukene, månedene og årene. La tanken om hva du ønsker å oppnå lede deg tilbake til hendelser som vil styrke din evne til å se deg selv oppnå dette. Stopp litt opp på hver hendelse som dukker opp og få en følelsesmessig forståelse relatert til ditt ønske.

Når du kjenner at du har opplevd et passe antall minner, begynner klokken å gå framover og du går også framover i tid, helt fram til her og nå. Men klokken stopper ikke opp, den begynner nå å gå raskt videre framover i tid, inn i framtiden, og du lar ditt ønske lede deg til å se deg selv i en framtidig situasjon. Når du ser deg selv i en slik situasjon går du ganske enkelt inn i ditt framtidige selv. Kjenn hvordan det er å oppleve å ha oppnådd det du ønsker. Delta i situasjonen.

Så tenker du som ditt fremtidige jeg at du ser deg tilbake og ser ditt nåværende jeg sitte der det sitter. Og du lar deg selv fly tilbake i tid for å gi ditt nåværende jeg gode råd. Hør deg selv viske deg selv disse rådene inn i øret.

Sitt en stund i transe og la rådene synke inn i deg.

Til slutt, du har nå gjort en god anstrengelse på å gi deg selv disse rådene. De er gitt av din indre visdom til deg selv. Det er viktig at du nå handler på dem. Slik er det med alt transearbeide, det er nødvendig å sette det ut i livet, i ditt liv, i din virkelighet. Lykke til 🙂