Fire nødvendige ting for et vellykket vekttap

For å oppnå et vellykket vekttap er det nødvendig å være ærlig om hvorfor ting er som de er, ta ansvar for dette og finne en ny retning, forplikte deg ovenfor deg selv og finne din indre styrke til hjelpe deg på veien.

Ærlighet – Det handler om å fjerne skylappene og være ærlig med oss selv om hvor vi er i livet, hvordan vi har havnet her og hva vi tenker om dette. Det dreier seg om å se på, og innrømme de tingene som vi kanskje må forandre med oss selv og livet. Og om å spørre, «Hvorfor gjør jeg de tingene jeg gjør?»

Ansvar – Det er viktig å ta ansvar for der vi befinner oss i livet, og ta ansvar for våre handlinger og reaksjoner på alt som skjer. Det dreier seg ikke om å legge skylden på noe eller noen, men isteden vite at det er vi som har kontrollen og at det er vi som er villige til å ta tømmene og styre mot et bedre sted, et steg av gangen, til der vi ønsker å være, følelsesmessig, mentalt, fysisk og åndelig.

Forpliktelse – Vi er alle forpliktet til ting som er viktige i våre liv – familie, barn, kjære, venner, jobber og relasjoner. Vi må nå forplikte oss ovenfor oss selv! «Gjør deg selv like viktig som barna, jobben eller relasjonen. Gjør en forpliktelse ovenfor deg selv og ta det på alvor, det er viktig og du fortjener det! Dette er ditt liv!!»

DSC_1980_DxO_raw_small

Indre styrke – Det vil være utfordringer der framme, og alt vil ikke alltid være lett, men du vil komme igjennom det med indre styrke, utholdenhet og besluttsomhet. Det vil kreve en forståelse av deg, en bestemmelse og en indre styrke for å møte de vanskeligheter og utfordringer som ligger der framme. Hver gang du overvinner slike utfordringer vil din selvfølelse og motivasjon bli bedre. Hypnose kan og vil øke din indre styrke og motivasjon i ditt ubevisste sinn. Du vil oppnå mer tilfredsstillelse og glede for hvert steg du tar mot å bygge et liv med bedre helse, mer glede og mer mening.

Det handler om å finne til et sted i ditt indre hvor du fortjener god helse