Gi slipp på akutt sug

IMG_0933_psDet gir en god mestringsfølelse å kunne fjerne ubehagelig sug. Det er også fint å kunne gjøre det for å unngå å sprekke i vanskelige situasjoner.

Det kan være frustrerende å få akutt sug, om det er akutt godtesug eller røykesug eller hva det nå er, spesielt hvis vi er slitne, sultne eller trøtte. Ofte kan det være nok å gå en tur eller ta en dusj. Men når det røyner på kan det være godt å ha noen virkningsfulle metoder i bakhånd, som følgende metode for å fjerne sug.

Video om å fjerne sug

Tenk på suget du føler. Tillat deg å føle at suget blir midlertidig sterkere mens du teller til fem. Tenk deg så at du ser suget foran deg mellom hendene som en form. La avstanden mellom hendene vise deg selv hvor stort suget er.

Spør deg så følgende spørsmål:

  • Hvilken form har suget? (rundt, avlangt, firkantet etc.)
  • Hvilken farge har suget?
  • Er det gjennomsiktig?
  • Hvor tungt er suget? (tungt, ganske tungt, lett etc.)
  • Hvilken tekstur har suget? (ru, glatt etc.)

Lukk så øynene og tenk deg at du legger suget ned i en kiste, som du låser med en nøkkel. Ta kisten med ut i en båt ut på havet og sleng den over bord. Siden du ikke trenger nøkkelen kan du hive den overbord også.

Et alternativ kan være at du isteden for å hive det på sjøen tenker deg at du holder suget over hodet til du rett og slett ikke orker mer og det oppløses, blåses bort av vinden og forsvinner opp i himmelen.