Partsterapi og ditt høyere selv

Partsterapi er en form for hypnoterapi. Det fungerer ved at man isolerer en del av personligheten og utvikler denne. Høres det rart ut? Det er egentlig ikke det. Tenk bare på hvordan du utvikler deler av deg selv, for eksempel ved å gå på et dansekurs. Da utvikler du den dansende delen av deg.

Ved å bruke partsterapi kan du komme i kontakt med ditt høyere selv. Dette en er del av deg som alltid er til stede og gjør kunnskap tilgjengelig for deg. Det er ditt valg om du tar i bruk denne kunnskapen.

Det overrasker meg ofte hvor uselvisk og edelt et slikt høyere selv er. Det går forbi egoet og ser tingene fra flere sider. Det er meget interessant å komme i kontakt med slike deler av oss selv fordi det er denne delen som gir egenkjærlighet og selvfølelse.

Men jeg mener ikke at vi skal gå rundt å være fullstendige uselviske, uten noen som helst tanke for oss selv. Tvert imot, jeg mener at du skal få akkurat det livet du ønsker deg og alle de tingene du ønsker å ha. Det er bare det at det gir en slik deilig indre styrke å vite at du har en del av deg som tilbyr deg det beste av deg selv.