Finne noen på vei til Lykkeland

Hvis vi skal bli lykkelige må vi selv ta ansvar for å finne veien. Men vi kan også finne noen på den samme veien. Men ikke stress for mye med å komme fram.

Alle ønsker å være lykkelige, å kjenne at vi lever, å ha noe som engasjerer oss, å føle at vi er på vei til noe bedre og interessant og føle at vi kan gi av oss selv til dem som er rundt oss. De heldige finner noen for gjensidig inspirasjon og glede, og til å gjøre ting som vi egentlig ønsker innerst inne og som gjør at vi vokser.

Den ene halvparten av oss, som ikke er i et forhold, tenker ofte at lykken er å komme i et. Den andre halvparten kjenner på utfordringene med å være i et, og tenker at lykken vil komme hvis forholdet (partneren) blir bedre eller de finner  et nytt forhold.

Men vi kan ikke forvente at noen annen skal lede oss til Lykkeland. Vi må finne veien selv. Jo mer ansvar vi tar, jo bedre blir det. Men siden alle egentlig er på vei til Lykkeland, så er sjansen stor for at vi vil treffe noen på veien.

Det kan være at vi har målet i siktet, en ny bil, bolig, kjæreste, jobb, personlig utvikling, oppvåkning eller hva det måtte være. Hvis vi blir for opptatte av å hele tiden jobbe mot målet, uten å ta en pause og sette pris på der vi er, kan det fort bli stress. Vi trenger ikke mer stress i livet, så husk på å ta en pause.