Et ungt ønske i et ikke fullt så ung kropp

Midtveis  i livet er kanskje den mest gunstige tiden å prøve ut nye ting.

Sånn rent bortsett fra at håpet er eviggrønt, så hender det at vi som middelaldrende får lyst til å gjøre ting som egentlig hører ungdommen til.

Det er jo ikke så uvanlig i dag. Vi har mer tid til å leke og ha det morsomt så lenge vi lever. Noen begynner med strabasiøse utfordringer som Iron Man, andre begynner med studier, lærer seg å kjøre motorsykkel, begynne å danse eller bokse eller kanskje til og med få fart på kjærlighetslivet?

Og hvorfor ikke? Hvis vi ser oss tilbake, så var det vel ikke så lett å på forhånd vite akkurat hva som passet for oss og hvordan ting ble som de ble. Så da kan vi vel fremdeles forsøke oss litt på det ene og det andre og se hvor det hele bærer? Og så deilig det er å gi blaffen i hva andre mener og bare gjør det, rett og slett fordi vi har lyst.

I dag blir vi jo aldri mer enn middelaldrende. Vi har full kontroll. Vi blir aldri gamle.