Den deilige stunden – bare tankene kunne forsvinne

Enkelte opplever at den deilige stunden blir forstyrret av bekymringstanker. Det er enkelt og ganske morsomt å sette en trigger for å fjerne dem når du ønsker det.

Tenk deg, etter en spesiell aften ute på byen, gode samtaler og opplevelser som engasjerte begge. Det er tydelig at han liker deg, han ser på deg og hånden hans kommer ofte borti deg. Det ene leder til det andre og før du vet ordet av det er dere helt nær, nesten uten klær. Temperaturen stiger.

«Hallo», sier en tanke, «vil den løse huden du fikk etter den siste fødselen synes og hva med med rynkene som du har begynt se så tydelig i speilet om morgenen», eller noe lignende. Bekymringen stiger og temperaturen faller. Søren og. Dustetanker!

Det kan forøvrig være et poeng å notere at bekymring også kan være en god motivasjonsfaktor.

Mange kvinner kan oppleve å få slike tanker i intime situasjoner. Menn får det også, men kanskje ikke like mye. Vårt kjønnsrollemønster fungerer jo slik at det er mannen som fokuserer på kvinnen, hun er fokuspunkt. Når man er et fokuspunkt kan det jo være lett å bli fokusert på hvordan man ser ut.

Dette er det faktisk ganske enkelt å gjøre noe med. Først må du lære deg å gå inn i transe. Det er som å meditere. Du kan lære det ved å se denne videoen. Når du har lært deg å stilne disse forstyrrende tankene kan du sette en trigger, som vil raskt fjerne dem for deg.

Video om triggere

Så bare gå inn i transe ved å se videoen og når du kjenner at sinnet er behagelig stille og fritt for bekymring kniper du tommelfinger og pekefinger sammen. Du kan øve deg i forskjellige situasjoner hvor du kanskje kjenner på lignende bekymringstanker. De kan jo dukke opp både nå og da.

Det er litt morsomt å vite at du kan legge bort unødvendige bekymringstanker på en slik enkel måte. Og det kan jo bety ganske så mye for å skape den fine opplevelsen.