Du kan se på alt som er

Her om dagen gjorde jeg en selvhypnoseøvelsen med å gå bortover stranden, oppleve bølgebrus, blå himmel og varm sand under føttene, mens jeg lot armen heve seg selv. Da den var kommet høyt nok opp skrev jeg ned ned følgende budskap til meg selv «Du kan se på alt som er».

Bare tenk, jeg kan se på alt som interesserer meg, alle farger, former, tanker, opplevelser, følelser og fornemmelser, hud, stjerner, kjærtegn, ro, uro, vinden som blåser, stillheten som senker seg og alt annet som er mulig å se og oppleve på min vei. Og jeg kan også se på det jeg ikke bryr meg om, som jeg misliker, eller finner ubehagelig eller bekymrer meg eller jeg er redd for, og kanskje finne noe nytt i et nytt perspektiv.

I de siste dagen har jeg gjort nettopp dette. Lagt merke til alt som det virker som jeg ønsker å legge merke til, og kjent i dypet av meg selv at dette kan jeg gjøre.

Jeg ville gjerne dele det med deg, kjære leser. Jeg kan ikke forstå annet enn at det kan jo du også gjøre.