Hvordan ville du like å gå inn i hypnose?

Det er mange måter å gå inn i hypnosetilstanden.

Kunne du tenke deg å visualisere noe, for eksempel en fin sandstrand hvor bølgene slår sakte innover stranden og etterlater et fint skum.. over den rene, brune sanden.. mens du går barbent og kjenner på varmen.. og ser deg tilbake og ser dine egne fotavtrykk.. for så å vende blikket framover, mot solen og den blå himmelen og kjenne på en rolig tilstedeværelse uten bekymring..

eller kanskje kjenne på en følelse av balanse.. en følelse av å gå nedover.. kanskje i en heis eller en trapp eller barbent ned en hellende gressbakke.. dypere nedover i ditt eget indre bilde.. for hvert åndedrag.. mens du gradvis gir slipp på alle de tingene du ikke behøver å bry deg med akkurat nå..

eller kanskje ganske enkelt kjenne på en gradvis avslapning i kroppen.. kjenne at du kan slippe kjeven litt ned.. samtidig som de små musklene som holder øyelokkene kan slappe av samtidig.. slik at øyelokkene går litt ned.. og nakken gir slipp på skuldrene.. som gir slipp på armene.. slik ryggen gir slipp på hoftene.. lårene.. leggene.. og helt ut i føttene.. og kjenne på følelsen av å være så behagelig avslappet i hele kroppen..