Slipp til din indre visdom

Det er lett å gjøre de tingene som ikke er så bra for oss. For eksempel kan det være lettere å kjøpe sjokolade (eller noe annet sukkerholdig) enn å kjøpe et eple. Eller det kan være lettere å se på TV enn å ta på treningstøy og komme seg ut. Ofte føler vi at vi må ta oss sammen for å gjøre det som er bra for oss, for eksempel tvinge oss selv til å ta et eple eller skride over dørstokkmila.

Så vi sitter og tar oss sammen og venter på at vi skal ha fått tatt oss nok sammen til å få gjort det vi egentlig ønsker å gjøre. Dette fører ofte til indre dialoger for og i mot blandet med indre selvkritikk fordi vi utsetter å gjøre det vi skal, som igjen fører til indre spenninger og dårligere selvbilde.

Slike indre dialogene og spenninger er ikke nyttige, og det er bedre å gi slipp på dem. Ved å innse at det alltid kreves en anstrengelse for å etablere nye mønstre kan vi gi oss selv det rommet vi trenger for å utforske nye måter å tenke og handle på. Istedenfor å tvinge oss selv til å skru av TVen og ta det eplet kan vi forsøke å gi slipp på motstanden.

Gjennom hypnoterapi kan du lære å gi slipp på de ytre tingene som ofte styrer følelsene i dagliglivet og heller fokusere mot mer langsiktige og bedre mål. Det dreier seg om å slippe til vår indre visdom som alltid er tilgjengelig for oss hvis vi ønsker å bruke den. Vår indre visdom vil imidlertid ikke trykke seg på oss, slik det kan føles å måtte ha sjokolade (som jeg ofte kan kjenne på). Vi må først slippe den til og se den. Så må vi være villig til å følge den.

Hypnoterapi kan lære deg å slippe til din indre visdom og se deg selv handle i overenstemmelse med denne. Det er en enkel mental trening som gjør det mye lettere å sette dine planer ut i livet slik at du kan oppnå det du ønsker. For det er ditt liv og du kan oppnå dine drømmer.