Transformere negativitet til positivitet

Ingen liker å gjøre feil. Vi gremmer oss. Og hvis vi forventer kritikk kan vi kanskje kjenne at vi stålsetter oss ved at ryggmusklene strammer seg.

Men det er bare det at det går ikke an å lære noe som helst uten at vi gjør feil. Da vi var barn brydde vi oss ikke om at vi gjorde feil. Vi bare gjorde det vi gjorde og så lærte vi etterhvert bedre måter å gjøre ting på.

Men opp i voksen alder virker det som om vi samler på feilene og bærer dem med oss. Det kan godt være at vi vet at alle kan gjøre feil, og at hvis noen gjorde noe feil så ville vi ha forståelse for det og tilgi dem. Men ofte har vi en bagasje av hendelser hvor vi føler at vi gjorde noe feil. Det er ikke alltid så lett å se at vi gjorde så godt vi kunne og tilgi oss selv.

Hypnoterapi er velegnet til å få oss til å få en følelsesmessig forståelse av å se disse hendelsene som læring heller en feil. Disse hendelsene vil således skape et fundament av visdom som vi kan bruke for å oppnå det vi ønsker. Ved å bruke blindterapi er det ikke nødvendig å gå inn i detaljene om slike hendelser. Min oppgave som hypnoterapeut er å legge til rette for at du som pasient opplever den indre prosessen av å omdanne disse negative hendelsene til positiv læring. Dette kan jeg gjøre uten at du må fortelle meg hva som faktisk skjedde. Du behøver ikke være redd for at du må fortelle meg ting som du ikke ønsker å fortelle.