Forhold

Hvis vi skal føle at vi er i et godt forhold er det nødvendig å føle at vi har det bra. Og av og til, eller til og med ganske ofte, er det nødvendig å nyte det. Noen liker best å gi nytelse, andre å få, og noen liker å gjøre begge deler. Det er i hvert fall nødvendig at det skjer en overføring av nytelse mellom mennesker. Selvfølgelig ikke bare seksuelt.

Jeg opplever at mange har problemer i forholdet som leder til indre spenninger. Når man har spenninger er det lett å gå inn i gamle mønstre og kritisere den andre. Og så får man kritikk tilbake. Og så er det i gang. Det blir bare lettere og lettere å gjenta slike mønstre. Kommer det ut av kontroll kan det bli stygt.

Mange har en stressfylt hverdag og opplever at dette er vanskelig. De fleste forstår umiddelbart at det ville være en fordel å kunne lære seg å gi slipp på slike spenninger og se ting i et klarere lys.

Hypnoterapi er velegnet for å lære å gå inn i en avslappet tilstand med en fokusert oppmerksomheten. Når vi senker garden og slapper av er det lett å oppleve behagelige følelser. Mange blir overrasket hvor behagelig det faktisk er å være hypnotisert.

Når vi er behagelig avslappet i transe kan vi få kontakt med vår indre stemme, som vil veilede oss til å ta en bestemmelse. Kanskje en bestemmelse på å lære oss å bli mer konstruktive forholdet. Det er min erfaring at når vi har kontakt med vår indre stemme så tenker vi klarere og er ikke så raske til å ta dramatiske beslutninger.