Følge ens intuisjon

Intuisjon og kreativitet er noe alle ønsker. Dette setter oss i «flow»-modus, slik at vi kan gjøre det vi gjør uten at det koster særlig anstrengelse.

Så hvordan kommer vi dit? Hvordan utvikler vår intuisjon og kreativitet? Vi må ganske enkelt la oss inspirere av våre egne tanker, ofte i møte med virkeligheten. Men dette krever at vi forfølger tanker og setter den ut i handling. Hvis vi tviler eller nøler, vil vårt ubevisste sinn tro at vi ikke ønsker å gjøre dette, og så kommer det ikke flere slike intuitive tanker.

Hvis vi begynner å legge merke til disse inspirerende, intuitive tankene, så er de oftere der enn vi tror. Faktisk begynner det i samme øyeblikk som vi åpner øynene om morgenen. Det kommer en tanke om at vi skal stå opp. Da gjelder det å handle på denne tanken før den neste tanken forteller oss at vi vil heller ligge der vi er i den varme sengen. Og noen ganger er dette greit, men allikevel er det en deilig følelse og bare sprette ut av sengen, akkurat slik barn gjør i forventning om hva dagen vil bringe.

Utover dagen kan det være vi får andre intuitive tanker. Kanskje noe vi vil si til noen, eller noe vi tenker på å gjøre på jobb eller ellers. Da gjelder det å følge dem. Det er ikke nødvendig å være perfeksjonist. Det blir bare slitsomt. Gjør det heller litt som en lek og gi slipp på resultatet. Det blir det det blir. Det viktigste er å følge intuisjonen. For så vil det bare komme flere og flere intuitive tanker, som vil inspirere deg til å gjøre de handlingene som leder deg mot det målet og det livet som du ønsker.