Endring

Å leve er å være i endring. Når vi er bevisste på dette, blir det lettere å styre endringen til det positive.

Jeg har merket meg at de fleste av mine klienter som får gode resultater også er i andre endringsprosesser. Kanskje ikke så rart, hvis vi allerede har noe på gang, jobb, familie eller annet, så ønsker vi kanskje også å gjøre det vi har tenkt på så lenge, bli røykfri, etablere en sunn livsstil eller gi slipp på en uvane.

Mye av poenget er at vi er bevisste på at vi er i endring.

For livet består jo av endring, enten vi vil eller ikke. Selv om vi har gått i den sammen jobben i mange år, så skjer det også endringer i våre liv. Det gjelder å bli bevisst disse endringene og se hvordan vi kan utnytte dem til det bedre for oss selv og andre. Dette får ringvirkninger og inspirerer oss til å løfte oss på andre områder.

Vi kan selvfølgelig skape noen endringer også. Bytte ut sofaen, ta en ny reisevei til jobben. Ringe noen vi ikke har snakket med på en stund. Gjøre noe atypisk. Bevege oss utenfor komfortsonen og kjenne at vi lever.

Her er en innspilling jeg laget som har med endring å gjøre, som en togreise gjennom et landskap.