Google din underbevissthet

Du visste kanskje ikke at vi kan google vår egen underbevissthet og få opp aktuelle hendelser som er viktige for oss? Hvis det er oppføringer som ikke trenger å komme opp, så kan vi slette dem fra listen.

Når vi lurer på noe, er ofte ikke veien lang til Google. Hvis vi lurer på hvordan vi framstår på Internet kan vi google oss selv.

Så, siden vi allerede har denne erfaringen, hvorfor ikke bruke dette som et verktøy? Så sett deg ned, gå inn i transe og se for deg en svart PC-skjerm. La Google komme opp på skjermen og skriv inn ditt eget navn. Tenk deg at du får opp søket. Noen er nylige hendelser, andre ting skjedde lenger tilbake.

Tenk deg at du trykker på en av lenkene og går inn i en slik hendelse. Svar spontant på følgende spørsmål for å bygge opp hendelsen:
Er det dag eller natt?
Er du alene eller sammen med noen?
Er du inne eller ute?

Fyll ut beskrivelsen av hendelsen ved å la hendelsen utspille seg. Tenk deg nå at klokken på dataskjermen begynner å gå framover og så stopper ved et relevant tidspunkt. Hva er det som skjer? Hva forteller hendelsen deg?

Det er jo ikke alle hendelser som er like aktuelle. Heldigvis er det en kjent sak at vi kan be om å slippe å få opp ting på Google. Så se igjen på søkeresultatet. der det noe som du ikke lenger ønsker skal komme opp i tide og utide? Dette kan være ting som noen har sagt til oss eller vi har overhørt i barndommen, som for eksempel «Aksel er så distre, han glemmer alt hele tiden, snart glemmer han vel også rompa si».

Det er ikke det at vi skal fjerne tingene fra vår bevissthet. Det er bare det at vi ikke trenger å tenke på det veldig ofte. Derfor kan vi tenke oss at vi rett og slett tenke at vi sender inn et ønske om å fjerne det fra vår ubevisste søkeliste, slik at det ikke kommer så ofte opp.