Girls just wanna have fun

Cyni Lauper synger Girls just wanna have fun. De ønsker selvfølgelig mye annet også, som å bli sett og oppleve at de har kontakt og alle mulige andre ting, men det er noe i dem som vet at det er viktig å oppleve en letthet og glede i livet. Og det er det jo klart, hvis ting blir for alvorlig, så er det jo ikke noe morsomt.

Menn kan fort bli for opptatte av å intensivere opplevelser og legge planer for hvordan disse skal oppnås. Isteden for å legge planer og  konstruere fundamentet for det som skal skje, kan mannen heller se på flammen som brenner. Flammen planlegger ikke hvordan den skal brenne. Den bare brenner og gir varme.

Så kunsten er å brenne sånn passe intenst, uten at det blir for mye planlegging og styring og at det er rom for å la flammen danse i et åpent bål, heller enn som en kakkelovn på full guffe. Men i all åpenheten er det selvfølgelig viktig å ikke miste munn å mæle når prinsessa påpeker at det er varmere i glohaugen.