Den ene tingen

Det er lurt å gjøre én ting hver dag som forteller oss selv at vi er glad i og tar vare på oss selv. Jo mer denne tingen er et klart ønske om vår egen velferd jo bedre blir budskapet til oss selv.

Det må være en ting som har en viss kostnad. Det må koste oss noe å gjøre det, men det må være realistisk å gjøre det hver dag. Det bør ikke være for å imponere andre mennesker. Man burde faktisk ikke utbasunere det for andre, for da ville det jo raskt bli brukt til noe annet, og så ville det kanskje føles som en plikt vi må gjøre fordi vi har sakt det til andre.

Går det an å finne en slik ting? Som et hemmelig budskap, en lapp sendt i timen, til oss selv hvor det står «Jeg elsker deg!»

Jeg lurer på om du kunne lure på hva det er jeg gjør for å fortelle meg selv at jeg elsker meg selv og om du kunne lure på hva du kunne gjøre for å fortelle deg selv  at du elsker deg selv.