De er vel bare ute etter én ting?

Det tar tid å komme på banen etter et samlivsbrudd. Som regel må vi erkjenne vår egen motstand mot å gjøre det vi trenger for å møte et annet menneske før vi kommer videre.

Det tar tid å komme på bena etter et samlivsbrudd. Slike brudd er jo ikke uten grunn. Men før eller senere står vi sånn noenlunde oppreist og begynner å tenke på et nytt forhold. Mange føler de har glemt hvordan de skal gå fram for å ta kontakt med det annet kjønn.

Ofte får vi forslag fra venner og bekjente om å gå ut på byen eller begynne med nettdating. Det kan være vi føler at motstanden er der umiddelbart. Begynne med det nå, nå som jeg er godt voksen? Folk som driver med slik er vel bare ute etter én ting?

Ja, folk som er på nettdating eller går ut på byen er som regel bare ute etter én ting. De er ute etter å finne noen. Akkurat som oss selv. Det er lett å tenke at det er noe feil i å søke etter en kjæreste på de steder hvor det er mulig; byen, Internett, klubber, danssteder etc., men det er eneste muligheten. Og hvis vi har en god venn som søker etter en kjæreste på denne måten så syns vi vel ikke at denne oppfører seg upassende?

Når vi tenker nærmere etter, så er vel heller årsaken at vi er redde for å åpne oss for en fremmed person og vise at vi liker han eller henne. Redde for å bli avvist eller kanskje vi er redde for at vi ikke er interessante lenger eller orker å holde på med sjekking og alt det der.