Vi må gjøre noe med dette livet, så vi kan like godt gjøre det

Etter gjennomlesing etter gjennomlesing er boka ferdig. Jeg er i grunn fornøyd med resultatet. Jeg håper den vil fatte interesse og være til nytte.

Boken presentere hypnoterapeutiske metoder for å gjøre endringsarbeid med hypnose. Den er basert på blogginnlegg jeg har skrevet her inne. Det som har motivert med til å skrive disse innleggene er at jeg ser at folk leser dem. Dere forteller meg også at dere finner dem interessante og inspirerende. Det gir meg inspirasjon og glede.

Som man kan ane i boken, handler den litt mer enn bare min egen erfaring med å behandle klienter og ønske om å formidle disse metodene på en forståelig og forsvarlig måte. Den handler om min vei til å akseptere min fars selvmord for så lenge siden og ta tak i underliggende mønstre som dette skapte. Den handler også om hvordan jeg i mange år søkte tilflukt i buddhisme for å finne en løsning, selv om dette ikke er tema i boka. Og den handler på mange måter også om å komme tilbake til samfunnet og engasjere meg i de tingene som interesserer meg.

Dette har ført til at jeg har gjort ting som å lære å danse samba og synge klassiske konserter. For tiden har jeg det moro som boksetrener. Alt dette er ting jeg liker og som jeg har hatt en driv for. Det har også fått fart på kjærlighetslivet. Selvhypnose har hjulpet meg til å forsterke dette drivet og motivere meg til å gjøre det som har vært nødvendig. Jeg har også i stor grad brukt selvhypnose for å skrive boka. Det har derfor vært en kontinuerlig inspirasjon. Noen ganger ved at jeg har stått opp svært tidlig og skrevet utover dagen. En litt merkelig følelse og våkne klokka seks på søndag og bare ønske én ting: skrive videre.

Vi må gjøre noe med dette livet, så vi kan like godt gjøre det.